Paellapann

Võimaldab valmistada erinevaid roogasid nii küpsetamata kui eelküpsetatud toorainetest. Panni lame põhi võimaldab ideaalselt ka toidu soojas hoidmist. Antud lahendus välistab olukorra, kus vedelik panni keskele valgub ja ülejäänud osa toitu kuivatab. Kuumenedes muutub panni põhi keskelt veidi nõgusaks. Sobib suurepäraselt liha, kala ja juurviljade küpsetamiseks ning erinevate riisiroogade valmistamiseks. Samuti valmivad pannil ka maitsvad pannkoogid. Kasuta vaid oma fantaasiat ja valmista pannil omale meelepärane roog!

Roostevaba terase eeliseks on see, et pann ei muuda toidu värvi tumedamaks ja võimaldab seega valmistada ka kala- ja pastaroogasid ning juurvilju.
Paellapannid on mugavas transportkastis koos kõige vajalikuga.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tehnilised andmed:
  • Läbimõõt: 72 cm.
  • Mahutavus: 20 portsjonit.
  • Kaal: pann 14 kg, komplekt kokku 30 kg.
  • Pann on valmistatud 4 mm  roostevabast terasest.
  • Põleti: 11,4 kW, diameeter 400 mm.
  • Põleti kahte ringi saab eraldi reguleerida.
  • Gaasikulu täisvõimsusel 1 kg/h, tavaoludes 0,3-0,6 kg/h.
  • Põletil on patarei toitel elektrisüüde.
  • Jalad on eemaldatavad ja kinnitatavad poltidega (“liblikas”).

Eco- lahendus:

Gaasipõletit ümbritsevad külgedelt ja põhjast tsingitud pinnakattega terasdetailid, mis peegeldavad soojust. Soojus peegeldatakse panni põhjale, mille matt ja tume pind toimib soojuse neelajana. Selle tulemusena kasutatakse enamik vabanevast energiast sihtotstarbeliselt, mis võimaldab säästa gaasi kuni 20% ulatuses. Kuna külma õhu juurdevool altpoolt on piiratud, jaotub soojus pannil ühtlaselt.

Samuti kaitseb Eco- lahendus gaasileeki tuule eest nii külgedelt kui alt.

 

 

Facebook